Η καρύδα όπως τελευταία παρακολουθείτε και από τους τηλεοπτικούς σας δέκτες αποτελεί απαραίτητο στοιχείο διατροφής για τους ανθρώπους κάτω από την τροπική ζώνη , αφού είναι πλούσια σε θερμίδες- βιταμίνες και μέταλλα.

Σίγουρα όταν ακούτε την λέξη παπιγιόν το μυαλό σας τρέχει σε γάμους, βαφτίσεις και λόρδους, άδικα όμως γιατί το παπιγιόν μπορεί να είναι ένα επίσημο και grande αξεσουάρ, συνάμα όμως μπορεί με τον κατάλληλο συνδυασμό να γίνει αρκετά casual και καθημερινό, δίνοντας έναν τόνο καλαισθησίας στο ντύσιμο σας.

Τον πρώτο καιρό που κάποιοι άφησαν μούσι ή μουστάκι θεωρήθηκε εναλλακτικό και αντιπροσώπευε μία πιο hipster αισθητική που εκτός του Fashion κομματιού είχε και στοιχεία κοινωνικοπολιτικά τα οποία έβρισκαν διέξοδο έκφρασης μέσα από την μόδα και την μουσική.

Όπως σας έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, δε χρειάζονται πολλά χρήματα για κομψό στυλ. Φυσικά, υπάρχουν και γυναίκες που ξοδεύουν στην πραγματικότητα πάρα πολλά χρήματα για το ντύσιμό τους και αυτό φαίνεται, υπάρχουν όμως και γυναίκες που γνωρίζουν σε ποια κομμάτια να επενδύσουν και πού να ψάξουν για τα key-pieces που θα κάνουν όλα τους τα outfits να μοιάζουν βγαλμένα από σελίδες περιοδικών μόδας.